Laddstolpar

Elbilarna utvecklas i snabb takt, vilket gör att fler och fler kunder upptäcker de många fördelarna med dem, vilket i sin tur ökar efterfrågan på laddstolpar på allt fler platser. Vi på Elektro-Pär vill såklart bidra med vår kompetens och på så sätt dra vårt strå till stacken för miljön – därför erbjuder vi installationer av laddstolpar i Tranås, Gränna, Ödeshög och Vadstena med omnejd.

Det finns många anledningar till att investera i en elbil: att köra på el är hållbart, ekonomiskt och roligt. Faktum är att el är framtidens drivmedel. Den största miljövinsten med en elbil är att den släpper ut mycket mindre koldioxid, jämfört med en som drivs av bensin. Dessutom är elbilens livslängd mer hållbar.

Att äga en elbil är enklare än vad många tror. Har du dessutom en laddstolpe hemma så slipper du att åka till macken och du vaknar till en nyladdad bil varje morgon. I takt med att batterierna blir större och kapaciteten i laddarna ökar, kommer elbilen längre och längre på en laddning.

Är ni till exempel fastighetsägare och vill kunna erbjuda de boende möjligheten att ladda sin elbil? Då behöver nu laddstolpar. Våra elektriker är verksamma i Tranås, Gränna, Ödeshög och Vadstena med omnejd och erbjuder installationer av laddstolpar där du behöver dem. På Elektro-Pär har vi den kompetens och behörighet som krävs för att kunna utföra säkra elinstallationer. Med rätt kunskap, lång erfarenhet och stor omsorg om dig som kund kan vi uppnå den höga kvalitet som vi eftersträvar. Så tveka inte på att ta kontakt med oss redan idag – vi ser fram emot att möta dina behov och önskemål!

Kunder i urval