Koll på läget

Har du problem med din el och är i behov av kunniga elektriker i Gränna, Vadstena, Ödeshög eller Tranås? Då har du kommit helt rätt! Vi på Elektro-Pär har bred kunskap inom elbranschen och kan därför erbjuda våra kunder trygg och säker el-service till förmånliga priser. Att inte ha säkra och rätt utförda elinstallationer kan orsaka mycket stora skador, därför är det viktigt att vända sig till behöriga elektriker som arbetar utifrån de lagar, regler och standarder som gäller. Det gör vi givetvis på Elektro-Pär och självklart arbetar vi också efter försäkringsbolagens villkor. Kring exempelvis lantbruk är villkoren många och, i vissa fall, snåriga. Våra specialister säkerställer att allt blir rätt från början.

Våra elektriker är verksamma i Vadstena, Ödeshög, Tranås och Gränna med omnejd. Att utföra elinstallationer med en hög servicenivå och stor omtanke för kunden är något som vi på Elektro-Pär alltid har i fokus. Vår främsta uppgift som elektriker är att våra kunder ska kunna känna sig helt trygga med sin el.

När det kommer till elsäkerhet är det viktigt att du kontaktar oss innan du gör något annat. El är farligt och kan orsaka enorma skador, i värsta fall dödsfall. Även om det bara gäller rådgivning så finns vi där för att hjälpa dig. Vi sätter alltid kunden i främsta rummet och får därför en bättre bild av vad som skall göras och vilka förväntningar som finns, vilket innebär att vi alltid kan hålla den kvalitet som vi eftersträvar.

Tveka inte på att höra av dig till oss när du är i behov av en kunnig och pålitlig elektriker. Vi på Elektro-Pär står redo att anlitas för just dina behov. Har du några funderingar och vill veta mer om oss och våra tjänster? Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Kunder i urval